неділя, 8 грудня 2019 р.

Неосяжна моя Україна.

Неосяжна моя Україна.

    Україна! Всю її не охопити думкою, уявою, а тим паче розповіддю, вона може поміститися лише в серці українця.
    Щоб наші діти більше знали про територіальний устрій України, про її найбільші міста та області, які вона має, в Шилівській бібліотеці-філії №39 для учнів 5-го класу 6 грудня 2019 року було проведено пізнавально-розважальну гру «Неосяжна моя Україна».
     Відкрила захід бібліотекар Олександра Влох розповіддю про історію та культурну спадщину України, про її неосяжні простори та красу землі, на якій ми живемо. Також дітям було презентовано карту України з 4-ох частин, виготовлену і майстерно вирізану з фанери, до якої додавались пазли, теж з фанери, розмальовані прекрасним українським орнаментом. А кожний пазл—це окрема область України з зазначенням її обласного центру. Дітям пропонувалось скласти пазли, тим самим скласти карту України.

    Цю незвичайну карту –пазл люб'язно подарувала нашій бібліотеці Г.П.Скарга, голова ГО «Спілка сільських жінок України», за що їй щиро дякуємо. Адже, складаючи карту, діти швидко запам'ятовують розташування областей на карті України.




     
     Для дітей і всіх нас гра була дуже захоплюючою. Грали командами по черзі, грали на час, хто швидше.



    
  









 
Таку гру буде проведено і з іншими класами та користувачами бібліотеки. Ще раз висловлюю свою вдячність Скарзі Галині Петрівні.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар