середу, 13 березня 2019 р.

Скільки в людини добра, стільки в ній життя.



Скільки в людини добра, стільки в ній життя.

           Під такою назвою відбулася година спілкування  в  Шилівській бібліотеці-філії №39. Її учасниками стали члени клубу за інтересами «За покликом душі».                                                                                                                        Користувачі бібліотеки, а це переважно люди похилого віку, зібралися на своє чергове засідання, щоб поспілкуватись між собою, поділитись спогадами та враженнями від сьогоденних подій, переглянути новинки літератури та преси в бібліотеці. Надворі вже весняна пора, але погода ще непривітна й холодна, тому в затишному і теплому приміщенні бібліотеки дуже зручно проводити зустрічі та спілкуватись між собою.
           Бібліотекар Олександра Влох ознайомила присутніх з останніми публікаціями в пресі про субсидії та пенсії, показала по комп'ютеру відеоролики про наше с. Шилівку та письменників-земляків Тютюнників. Любов Сергіївна Педик теж продемонструвала на своєму ноутбуці різноманітні фото та відео про наше село. Звучали також жарти та пісні.
           Так як зібралися люди оптимістичні, життєрадісні, добрі, до того ж ще й залюблені в книгу, то й зустріч пройшла весело і з гумором.


 



Немає коментарів:

Дописати коментар