вівторок, 24 серпня 2021 р.

"Крок за кроком - Україні 30 років!"


У Шилівській бібліотеці спільно з клубом урочисто відзначили 30-річчя Незалежності України.



Урочистості почалися із покладання квітів до пам'ятника та обеліску воїнам, які загинули при визволенні сел Шилівської сільської ради у роки Другої світової війни.



Потім учасники пройшли святковою ходою центральними вулицями села із прапором України та жовто-блакитними повітряними кульками.



Діти поговорили про народні символи України: вишиванки та вишиті рушники, вербу, калину, коровай. Переглянули у бібліотеці виставку книг "Одну Батьківщину ми маємо, її Україною називаємо". Там представлені книги про трипільську культуру, народні пісні, природу Полтавської області, історію Київської Русі.


Далі свято проходило в приміщенні клубу. Бібілотекар Олександра Влох та завідуюча клубом Тамара Кащенко провели вікторину: "Крок за кроком - Україні 30 років!". На вікторині були запитання із історії, знання традицій та державних символів.На завершення свята діти отримали солодкий подарунок.



Найважливіше, що змалечку в душі молодого покоління зростає любов до рідної Батьківщини. Адже щоб будувати достойне майбутнє нашої держави треба знати її славне багате минуле.

Тож зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар