вівторок, 23 квітня 2019 р.

Учасники конкурсів

                       Учасники бібліотечних конкурсів

       Значну частину користувачів Шилівської бібліотеки-філії №39 становлять діти та користувачі юнацького віку. І найактивніші з них часто беруть участь у різноманітних читацьких конкурсах та заходах  не лише у нашій бібліотеці, а й у тих, що оголошують  районні, обласні та національні бібліотеки України.
      В 2019 році, в лютому місяці, користувачка  нашої бібліотеки Ілона Влох, студентка Ι курсу Полтавської аграрної академії, взяла участь у Всеукраїнському конкурсі есе «Діти єднають Україну»,  написавши чудовий твір-роздум про сьогодення України та своє бачення того, як об’єднати та зберегти нашу державу.

     А учениця 6-го класу Шилівської ЗОШ Ι-ΙΙΙ ст. Ліза Школьна  взяла участь у обласному конкурсі «Найкращий читач Полтавщини» в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «КНИГОМАНІЯ-2019», перший етап якого проходив 12 квітня в Зіньківській бібліотеці для дітей.

      Ілоні Влох та Лізі Школьній директор Зіньківської ЦБС Тоцька Н.В. та директор Зіньківської бібліотеки для дітей Верьовка Л.М. вручили подяки за активну участь у конкурсах.


Немає коментарів:

Дописати коментар