вівторок, 28 травня 2019 р.

Бібліо-асорті


24 травня для учнів початкових класів Шилівської ЗОШ
пролунав  дзвоник і для них розпочалися літні канікули. Попереду, починаючи з 1 червня, їх чекає ще літній оздоровчий табір, так званий «майданчик», а поки що з дітьми проводяться екскурсії рідним краєм та різноманітні  розважальні та пізнавальні заходи.
         28 травня 2019року учні 3-го та 4-го класів завітали до Шилівської бібліотеки-філії №39 на бібліо-асорті «У час канікул, в літню днину смакуєм українську книгу». Для цього заходу бібліотекар Олександра Влох підготувала книжкову виставку «Подорож до читайміста» та підбірку літератури, де розмістила книжечки сучасних українських дитячих письменників.

 
       Після бесіди біля стенду «За кожною обкладинкою книги живе цілий світ» діти стали «смакувати» українські книги, які їм представляла бібліотекар, розповідаючи про автора та зміст книги. Це «Щоденник Сашка Хоробрика» Оксани Радушинської, «Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії» Петра Мельника, «Хто? Хто? Хто?» Тетяни Лисенко, «Країна поламаних іграшок та інші подорожі» Наталки Сняданко та інші.











      У проведенні цього бібліотечного заходу також брали участь класні керівники 3-го та 4-го класів Калач Любов Миколаївна та Харченко Ніна Михайлівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар