четвер, 13 лютого 2020 р.

Бібліотека зустрічає друзів.



Бібліотека зустрічає друзів.

    Всі ми хочемо, щоб наші діти виросли розумними та кмітливими, багато читали та на основі прочитаного вміли фантазувати, придумувати та вигадувати для себе корисні речі. В дуже великій мірі цьому сприяє бібліотека—книжкове царство.
      Щоб ознайомити дітей з бібліотекою, багатством та розмаїттям книжкового світу, вдосконалити їхні навички читання та розвивати інтерес до читання в  Шилівській бібліотеці-філії 12 лютого 2020 року  пройшов урок-екскурсія «Бібліотека зустрічає друзів».                                                                                                          
         До бібліотеки завітали учні 1-го та  3-го класів Шилівського закладу середньої освіти l-lll ступенів ім. Григорія та Григора Тютюнників. Бібліотекар Олександра Влох розповідала про виникнення бібліотек та письма, знайомила дітей книгами та періодичними виданнями, в формі запитань і відповідей нагадала про правила бібліотеки та поводження з книгою. Разом із вчителькою Мариною Заставською діти переглянули дитячий журнал «Фантазер» № 1 за 2020 рік, в якому кожен знайшов для себе цікаві поробки, ребуси, лабіринти пригод або казки-розмальовки.
    А ще діти подивилися по інтернету мультфільми про бібліотеки, а бібліотекар Олександра Влох видала бажаючим книги та записала до бібліотеки нових читачів- першокласників.

Немає коментарів:

Дописати коментар