пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

Скажемо "Ні" забрудненню Землі

 Арт-повідомлення

     З 1-го березня по 15 квітня 2021 року проходив I етап Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка "Книга і діти, екологія і світ".  Мета конкурсу -- виховання у дітей гуманного ставлення до навколишнього середовища, розкриття у творчості  їхнього прагнення  до збереження і примноження природних ресурсів.  Організатором і координатором цього конкурсу є Національна бібліотека України для дітей.

    Конкурс проводився серед дітей, користувачів бібліотек, у двох вікових категоріях: читачі-учні 1-5 класів та читачі-учні 6-11 класів. 

 

  За підсумками I етапу конкурсу, які були підведені в КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім. В. Г. Короленка"  II місце в тематичному напрямі конкурсу "Скажемо "Ні" забрудненню Землі" в віковій категорії 1-5 класів зайняла користувачка Шилівської бібліотеки Корнієнко Крістіна. Її малюнок називався "Забруднення повітря вбиває планету".

   Щиро вітаємо Крістіну з перемогою, дякуємо їй за її старанність і  бажаємо нових, більш вагомих перемог у навчанні та мистецтві.



    В конкурсі також взяла участь ще одна користувачка бібліотеки, учениця 6-го класу Шилівської школи Кострикіна Каріна. Її малюнок називається "Збережи планету".

    Дякуєм талановитим дівчаткам за їх старанність та активність.





    

Немає коментарів:

Дописати коментар