четвер, 7 грудня 2023 р.

З ручаїв -- ріки, з книжок -- знання

Книжковий хіт-парад 

    В Україні з 4 по 10 грудня проходить третій за рахунком Національний тиждень читання, який  покликаний розвивати культуру читання серед українців.

      "Ми хочемо, щоб читання стало повсякденною звичкою кожного українця, а наша Акція – гарною традицією в передріздвяний час об'єднуватися навколо читання, ділитися своїми великими й маленькими персональними читацькими рейтингами, обговорювати прочитане, підтримувати українську книжку, надто в такий темний і крихкий час для нашої країни, її культури зокрема. Нехай Національний тиждень читання надихає вас, ваших друзів, рідних, коханих, колег відвідати бібліотеку чи книгарню!", – розповіла директорка Українського інституту книги Олександра Коваль.

      В рамках Національного  тижня  читання в Шилівській бібліотеці влаштовано книжковий хіт-парад "З ручаїв -- ріки, з книжок -- знання". Користувачі різного віку читають та дізнаються про різноманіття книг та літературних жанрів, які є в бібліотеці. Діти особливо в захваті від прочитаних легенд, міфів, скоромовок, байок та лічилок.
                             

Немає коментарів:

Дописати коментар