середу, 4 березня 2020 р.

«Проніс, як прапор, молодість свою»   
    23 квітня 2020 року в Україні відзначатимуть 100-річчя з дня народження Григорія Михайловича Тютюнника (1920—1961), українського письменника, нашого земляка, лауреата  Державної літературної премії України ім. Т. Г. Шевченка, автора знаменитого роману «Вир».
     В Шилівці готуються гідно провести урочистості в пам'ять видатного земляка. В школі готуються до великого літературного свята, а в с. бібліотеці для користувачів будуть проходити літературні читання, обговорення книг, презентації та інші заходи.
      3 березня 2020 року для учнів 7 класу пройшла  поетична година «Проніс, як прапор, молодість свою». Григорій Тютюнник був не лише письменником-прозаїком, але і поетом. Вражають численні його вірші воєнної тематики, любові до матері, до рідної землі та балади.

    Бібліотекар Олександра Влох розповіла присутнім про життєвий та творчий шлях Г. Тютюнника, ознайомила з його книгами та публікаціями, а діти читали та обговорювали вірші, які складають чималу частку літературного доробку письменника-змляка.


Діти переглянули викладку літератури «Він був як вир».

Немає коментарів:

Дописати коментар