неділю, 26 квітня 2020 р.

Декомунізація душі (підбірка книг)


«Не варто обманюватися, що ми добре знаємо комунізм. Насправді, ми знаємо лише те, що нам показували. Дійство розігрувалося не лише на сцені комуністичних країн, сцена — увесь світ. І вистава ще не завершилася», — такий відгук отримала книга «Примара комунізму керує нашим світом».

Панує думка, що комунізм віджив своє чи доживає свої останні дні в кількох комуністичних країнах. Проте подані нижче книги розкривають сутність цього кривавого явища, яке не тільки забрало життя мільйонів людей, знищило культуру й традиційні цінності, цвіт націй, який представляла культурна еліта країн, — ба, більше: комунізм цілеспрямовано змінив світогляди людей, перевиховуючи їх у дусі «партійної культури», й беручи клятву вірності.

Наскільки глибоко проросли комуністичні  поняття в наших умах, наскільки люто просуває комунізм свої ідеї на Заході дотепер — ці та низку інших питань розкривають нижченаведені книги:

1 «Призрак коммунизма управляет нашим миром»

Уривок із книги: «Слово «привид» на початку «Маніфесту Комуністичної партії» зовсім не випадково прийшло в голову Марксу. Як згадувалося в передмові до цієї книги, комунізм — це не просто якесь віяння, доктрина або невдала спроба людей знайти вихід».

Ця книга в аудіоформаті доступна за посиланням:
https://bag-info.ru/kto-upravljaet-nashim-mirom/?fbclid=IwAR3GFEA7FriPXd4LU6Zm6WnvQTrwfpeOBAt-PMUA0t2gtqkh53fu23wMtCU
https://www.youtube.com/watch?v=P2tIXdMhk3I

2 «Конечная цель коммунизма»

(Книга в аудіформаті доступна за посиланням:
https://china-today.ru/razoblachen-obshirnyj-zagovor-s-celju-razrushenija-chelovechestva/)

3 «Девять комментариев о коммунистической партии»
Ця книга стала світовим бестселером.

«…прийшов час всебічно поглянути на минуле, щоби повністю викрити правду про те, як цей найбільший в історії культ утілив в собі злодіяння всіх часів і народів. Ми сподіваємося, що всі ті, хто все ще залишається обдуреними компартією, зможуть ясно побачити її природу, очистити душу від її отрути, звільнити свій розум від її лиховісного контролю, скинути кайдани страху й назавжди позбутися від пов'язаних із нею ілюзій». (з тексту передмови).

(Книга у відеоформаті доступна за посиланням: http://9comment.info/)


4. «Время секонд хэнд» Світлана Алексієвич

«За сімдесят з гаком років в лабораторії марксизму-ленінізму вивели окремий людський тип — homo soveticus. Одні вважають, що це трагічний персонаж, інші називають його «совком». Мені здається, я знаю цю людину, вона мені добре знайома, я поруч із нею, пліч-о-пліч прожила багато років. Вона — це я. Це мої знайомі, друзі, батьки», — написала автор у передмові.

5. «Архипелаг ГУЛАГ» Олександр Солженіцин
Книга простежує історію системи виправно-трудових таборів, які існували в Радянському Союзі з 1918 по 1956 рік. Написана на основі свідчень та очевидців й дослідницького матеріалу, а також із власного досвіду автора, котрий був в'язнем ГУЛАГу.
(Слухати аудіо книгу можна за посиланя: https://knigavuhe.org/book/arkhipelag-gulag/)

Немає коментарів:

Дописати коментар