понеділок, 1 червня 2020 р.

Дитячі книги про родинне тепло

перегляд

        Шановні читачі, Шилівська сільська бібліотека вітає вас з Днем захисту дітей та Всесвітнім днем батьків!

       Батьки завжди намагаються передати дітям моральні цінності, культуру, традиції, а ще зігріти їх теплом родинного вогнища. І в цій світлій справі дуже часто в пригоді — книга.

       Пропонуємо переглянути топ дитячих книг, де на першому плані — родина.


     1. Серія книг "14 лісових мишей" японського автора (й водночас художника) Івамура Кадзуо. Це дуже популярна в Японії (і не тільки) серія про життя трьох поколінь мишачого сімейства: бабуся, дідусь, мама, тато і ще десяток мишенят. 14 книг присвячено одній темі, як от "Сніданок", "Переїзд", "Колискова", "Новий рік" та ін.


Карлхен, папа, мама и бабушка Никкель | Издательство "Мелик-Пашаев"
      2. Книга "Карлхен, тато, мама й бабуся Ніккель" німецької художниці й письменниці Ротраут Сузанни Бернер. Надзвичайно милі сімейні історії про зайченя Крлхена та його родину завоювали популярність у малюків усього світу.


Тигр, который пришёл выпить чаю | Издательство "Мелик-Пашаев"

     3. Книжка-картинка "До нас на чай заходив тигр!" англійської авторки Джудіт Керр. Це незвичайна й добра історія однієї сім'ї. Цю історію письменниця часто розповідала своїм дітям перед сном, а опісля вирішила записати й намалювати.


«Велика книга кролячих історій (літня)» Юр'є Ж. - Книжный уголок. Стараемся для вас. в Харькове    4. Книга "Велика книжка кролячих історій" від Женев'єви Юр'є. До збірки увійшло аж 15 казочок. Це позитивна книга про сімейку кроленят, із якими трапляється безліч найрізноманітніших пригод! У книзі переданий домашній затишок, теплий побут у сім'ї, дружба між дітьми, щирі відносини між поколіннями.

Приємного читання й нових книг-відкриттів!


Немає коментарів:

Дописати коментар