пʼятницю, 7 серпня 2020 р.

Нові надходження книг до бібліотеки

   

Перегляд літератури.

        Запрошую користувачів Шилівської бібліотеки ознайомитися з новими книгами, які нещодавно  надійшли до нашої книгозбірні.


      Шкляр В. Залишенець. Чорний ворон. / В. Шкляр. -- Харків: Книжковий Клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2019. -- 432 с. кольор. вкл.

 В. Шкляр -- один з найвідоміших письменників сучасної України. В романі "Чорний ворон" на основі реальних подій 1921 року зображує відчайдушний опір українських повстанців Холодного Яру російським окупантам. На їхньому бойовому прапорі був напис: "Воля України або смерть".



           Нитченко Дм. Від Зінькова до Мельборну: Із хроніки мого життя/ Дм. Нитченко. -- Полтава: ТОВ "Сімон", 2019. -- 360 с.

   Це 2-ге видання книги Дм. Нитченка. Воно охоплює хроніку життя видатного письменника-земляка, педагога, літературознавця до його переїзду в Австралію в 1949 року. Правдиво і послідовно описано спогади дитинства, навчання, події війни та поневірянняво в таборах переселенців до переїзду в Австралію. Ця книга -- це віддзеркалення доби і буремних подій першої половини ХХ століття і калейдоскоп зустрічей з видатними письменниками.  



   Тютюнник Гр. Мануйлівський записник / Гр. Тютюнник. -- Полтава: Полтавський літератор, 2019 -- 184 с.

     До книги увійшли раніше невідомі літературні твори Григорія Тютюнника, а також оповідання "Деревій" і новела "Три зозулі з поклоном", основний текст якої визначено за автографами письменника.










 Захоплююча розповідь про життя та роботу

Г. Форда від нього самого.   Г. Форд -- американський промисловець, засновник"Форд Мотор Компані" та спонсор розробки конвеєрної технології масового виробництва. У своїй книзі він детально описує, яким чином досягнув успіху у виробництві наймасовішого автомобіля світу.

             




 Павленко М. Русалонька  із 7-го В  проти русалоньки із Білокрилівського лісу/ М. Павленко. -- Харків: видавництво "Теза", 283 с.

      Книга написана для дітей середнього та старшого шкільного віку, розповідає про взаємини учнів у класі, суперництво між ними та всі перипетії шкільного життя.  Звичайно, вона буде цікава , насампеоед, учням середнього шкільного віку.



   Коні і поні: міні-енциклопедія. -- К.: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. -- 56 с.     За допомогою цього довідника ви зможетн розпізнати 50 найвідоміших порід коней і поні, про їхні основні ознаки, особливості розведення та утримання. Ця книга особливо буде цікава дітям молодшого шкільного віку. 


Татуся Бо. Засиналочки / Татуся Бо. --Харків: Видавництво "Віват", -- 60 с.   "Засиналочки" -- найцінніша книга для всіх батьків. Ніжні, добрі вірші та казочки заколишуть найбільш непосидючу дитинку.  А ще діти швидко запам'ятають їх, що сприятиме їхньому розвиткові та уяві.







Тож щиро бажаю своїм користувачам ознайомитися з цими книгами  і прочитати їх. Вони обов'язково збагатять ваші знання і будуть корисні в житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар