пʼятницю, 31 березня 2023 р.

Майбутнє планети у наших руках

Іформ-хвилинка 


   З 1лютого по 5 березня 2023 року тривав перший тур ІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках».
        Цього року тема Конкурсу була: «Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення».
         Мета Конкурсу — привернення уваги до проблеми знищення природи України в результаті війни; виховання у дітей бережливого ставлення до природи та навколишнього середовища; розкриття у їхній творчості прагнення до відновлення і збереження природних ресурсів у світі та в Україні зокрема.         Основними завданнями Конкурсу були: формування екологічної компетентності дітей; популяризація екологічного способу життя і мислення; утвердження екоцінностей і поваги до своєї Батьківщини, бажання читати та ілюструвати книжки екологічної тематики; сприяння екологічному розвитку дружньої до довкілля особистості, її ідентифікації з природою.  

                                        

        У цьому конкурсі взяли участь і юні користувачі Шилівської бібліотеки Корнієнко Крістіна, яка намалювала в номінації  "Вплив війни на природу України" прекрасний малюнок, та Пишнограєв Адам, який створив малюнок у номінації «Наше майбутнє – чисте й доглянуте довкілля».   Діти одержали подяки від КЗ " Зіньківська публічна бібліотека ім. В. Г. Короленка" за участь у конкурсі, за активність та високу екологічну свідомість.                                  


    




Немає коментарів:

Дописати коментар