субота, 22 квітня 2023 р.

 

     
    «Люди, які читають книжки, завжди керуватимуть тими,
хто дивиться телевізор».
 
    23 квітня світ відзначає Всесвітній день книги та авторського права – свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів і всіх-всіх, хто часом залишається «за лаштунками» книговидання. 

    Всесвітній день книги та авторського права відзначають щорічно, починаючи з 1996 року. Зважаючи на те, що «в історичному розумінні книга є найбільш потужним фактором поширення знання і найбільш надійним засобом його збереження», День книги покликаний наголосити на фундаментальній важливості книжки та її незамінності в інформаційному суспільстві. 

     Жителі села як дорослі, так і діти розуміють значення і користь читання книг та іншої друкованої продукції. Вони є постійними користувачами Шилівської бібліотеки, багато читають, цікавляться різноманітними новинами, а ще дарують свої книги бібліотеці.

    Чувельова Аніта та Таранова Катя -- юні користувачі бібліотеки. Навчаються в 4-му класі  Шилівського ЗЗСО I-III ступенів ім. Григорія та Григора Тютюнників, залюбки відвідують бібліотеку, постійно цікавляться новими книгами, а ще приносять до книгозбірні свої прочитані книги. Віриться, що виростуть вони розумними, грамотними та добрими людьми. Адже книги виховують у людей найкращі риси характеру.                                                                        



     На жаль, в цьому році бібліотека отримує мало періодичних видань. Тому користувачам доводиться перечитувати їх в приміщенні бібліотеки. Одними з перших ознайомлюються з періодикою постійні користувачі Павленко Ольга Олексіївна та Рева Людмила Володимирівна, внутрішньо переміщена особа, родом з Краматорська.










Немає коментарів:

Дописати коментар