субота, 13 травня 2023 р.

Книги про сімейні цінності та родинне тепло

 Онлайн-огляд

(15.05 -- Міжнародний день сім'ї)

  Сім’я… Мудре та надійне старше покоління. Кумедна й допитлива малеча. Наші дорогі мами і татусі, бабусі та дідусі, донечки й синочки. Рідний дім, навіть коли ми далеко від нього, дарує свої тепло та затишок. Усе це та чимало спонук для «своїх», особистих роздумів, спогадів, переживань читач знайде в новій збірці «Теплих історій», присвяченій родині, сім’ї – найближчому, найріднішому, сокровенному духовному й життєвому простору.  


   "Родинна абетка" -- це дуже тепла й світла родинна книжка про все те близьке й знайоме, що оточує дитину від народження: мама й тато, бабусі й дідусі, рідний дім, рідна вулиця, школа і книгарня, улюблені іграшки, тварини й комашки, небо і зорі, Карпати… Вона про Україну, що виростає з дитини.                                                                  



Розпочніть справжній літопис свого роду із цією книгою. На сторінках цього альбому є місце для багато чисельних фото та записів спогадів, різних відомостей, коментарів. Ця книга може стати справжнім сімейним скарбом та цінуватися поколіннями нащадків.                                                                   




 Веселе та допитливе зайченятко пропонує познайомитися зі своєю великою дружньою родиною. Ніжна і любляча матуся, веселий і мужній татко, розумна та красива сестричка, маленький братик, а ще бабуся і дідусь, з якими просто ніколи сумувати! Виконуючи різноманітні завдання для розвитку логіки, уваги, пам’яті та дрібної моторики, дитина з


Немає коментарів:

Дописати коментар