середу, 10 червня 2020 р.

В обіймах квітів

Відео-знайомство

      Квіти на її полотнах зачаровують, їх називають райськими. Вони, дійсно, ніби переносять до прекрасного світу, зворушуючи все те прекрасне, що є в душі.
Малярська поезія" Катерины Билокур. Начало.: zalgalina — LiveJournal

    Нині, 10 червня, день пам'яті майстрині народного декоративного живопису, представниці «наївного мистецтва», наша землячка — Катерини Білокур.

    «Картини художниці звучать урочисто, як органна музика. У них знаходимо відсвіт глибоких емоцій, світлих почуттів і ясних настроїв, у них просвітлена зачарована душа».


      Так образно сказано в передмові однієї із книг присвяченій майстрині.

     За те, що так нестримно прагла малювати, батьки приймали її за дивачку, але пізніше поціновувачі мистецтва назвали її геніальною.

Книга «Катерина Білокур. Мистецька заповідь» купить на YAKABOO.ua ...
Катерина Білокур. Kateryna Bilokur Знайомлять із впізнаваними полотнами (адже художниця має свій стиль) Катерини Білокур, з-поміж іншого, книги, мистецькі-альбоми, яких, дякуючи видавцям, доступно чимало: Катерина Білокур: малярство і прозаБлог бібліотеки №8. Бібліопалітра: Стань на коліна перед народним ...
Катерина Білокур Альбом, цена 200 грн., купить в Киеве — Prom.ua ...
Катерина Білокур. Очима сучасників. Спогади. Есеї. Розвідки. З ...Автопортрет з уяви. Роман про трагічну та дивовижну долю Катерини ...Купити книгу Я, Білокур Катерина Василівна () - 978-966-7845-75-9 ... КОЛЬОРОВА ПАЛІТРА ПОЛТАВСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ Катерина Білокур: Фотокнига . Ніна Розсошинська (авт. вступ. ст ...
КОЛЬОРОВА ПАЛІТРА ПОЛТАВСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ




Немає коментарів:

Дописати коментар